Trainingen en Lezingen

Op verzoek verzorg ik trainingen of lezingen. De trainingen zijn meestal voor een besloten groep. De lezingen kunnen ook openbaar zijn. Er zijn drie werkvelden te onderscheiden. Trainingen of lezingen worden altijd na overleg vastgelegd. Voor meer informatie of overleg kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Scholingen voor medewerkers 

Medewerkers willen een thema verder verkennen of verdiepen. Of medewerkers willen met elkaar onderzoeken welke punten in hun werk prioriteit hebben, zoeken naar veranderende visie of doelen. Ook voor organisatieadvies.

Eerdere opdrachtgevers; Stichting Titurel, Stichting Orion, De Lievengoedgroep, Ipsen de Bruggen, Van OBU. B.V. De Film van je leven, Art of Live Brielle.

Verdieping van maatschappelijke en kunstzinnige thema’s

Veel mensen hebben vragen bij hun eigen ontwikkeling en of bij alle veranderingen in de maatschappij. Het kan verruimend zijn om vanuit een antroposofische visie naar deze thema’s te kijken.

Eerder werden trainingen aangeboden rond de thema’s; Moderne kunst en antroposofie, kleurenleer, kunstgeschiedenis, antroposofische gezondheidszorg, rouwverwerking en antroposofie, valkuilen in organisaties (gebaseerd op de 12 draken van Lex Bos)

Achtergronden van de antroposofie

De antroposofie is een rijke bron van spirituele wijsheid. Veel mensen vinden deze kennis moeilijk om op te nemen. Een vaak gehoorde opmerking is dat de boeken van Rudolf Steiner zo moeilijk zijn. Via het gesproken woord kan de inhoud van de antroposofie toegankelijker zijn.

Eerder werden trainingen ode volgende lezingen verzorgd; wat is antroposofie, het antroposofisch mensbeeld, Levensfasen van de mens, de vier elementen-temperamenten, wereldontwikkeling, cultuurperioden, bewustzijnsontwikkeling.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide