Cursussen

Regelmatig geef ik schildercursussen of workshops. Deze zijn gericht op het ontdekken van kleur, vorm en beweging rond een thema. Er wordt meestal gewerkt met opdrachten waardoor het thema beleefbaar wordt. Het einsresultaat is niet het belangrijkste, de ervaring wel. Stap voor stap wordt de deelnemer mee genomen in het schilderproces waardoor de deelnemer zijn eigen inbreng goed kan uitwerken. Door deze werkwijze is schilderervaring niet nodig, tenzij dit bij een cursus is vermeld.

De onderstaande schildercursussen zijn al gegeven; de vier elementen, het landschap in de vier seizoenen, advent schilderen, impressionisten en expressionisten, waterbewegingen, bloemen.

Er wordt gewerkt in mijn atelier aan huis. Daar zijn 6 plaatsen. Meestal wordt er gewerkt met aquarelverf in de nat-in-nat techniek, soms met acrylverf. Alle materialen in inclusief, tenzij ander vermeld.

U kunt zich aanmelden als belangstellende. Informatie over nieuwe schildercursussen krijgt u dan als eerste. Ook kunt u contact opnemen als u een bepaald thema zou willen, of wensen heeft wat betreft dag en tijd.

De onderstaande cursusen staan gepland:


Ontspannen door schilderen
U schildert met zachte kleuren aquarelverf op een nat papier. De kleuren vloeien in elkaar over. Zo weven de kleuren zich in een. Op de achtergrond is er de muziek van Ludovico Einaudi. De kleuren en de muziek nemen je mee en er ontstaat een kleurenspel van twee of meer kleuren. De sfeer van de kleuren staat centraal. 

Meer informatie
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide